Новини ISH  |
  За нас   |
  История  |
  Магазини  |
  Сервиз  |
  Референции  |
  Въпроси и отговори  |
  Контакти  |
  Архив  |
stiebel balmax Tatramat
balmax_www  
balmax_biolersbalmax_ecobalmax_climabalmax_heat

НОВИНИ
STIEBEL ELTRON с нов енергоспестяващ бойлер
04 Юни 2016 г.

още

Награди на "Superbrands" Словакия
04 Май 2016 г.

още

Нов шоурум в София
01 Ноември 2014 г.

още


началоВъзобновяеми източницитермопомпиТермопомпи тип Air/Water


[ + ] увеличи
STIEBEL ELTRON is full of energy
Станете независими от изкопаемите горива. Спасете природата от вредните емисии на парниковите газове като СО2. Изполвайте възобновяемите източници на енергия.

Природа предлага енергия, а ние съобразни решения базирани на възобновяемите източници на енергия, като правим тези природни ресурси достъпни за вас и най-висока ефективност.  Ние предлагаме тези решения от 90-те години – решения с които драстично да се намали консумацията на енергия и унищожаването на природата. На мнение сме че иновативната технология трябва да предпазва две неща : природата и банковият ви баланс.

Да се чувстващ свободен е прекарсно, защо не и енергийно независим. Природата ни предлага безплатна енергия. Използвайки интелигентна технология като термопомпи, соларни системи, можем да подсигурим топлина и свеж въздух както в частни домове, така и в големи обществени сгради.  Днес фирмата STIEBEL ELTRON предлага най-богата гама от системи и решения за енергийната къща на настоящото утре!

Термопомпи , соларни системи, вентилационни системи, управление и аксесоари – буферни съдове, бойлери ...

Renewables made in Germany

Как работи термопомпата

Термопомпата е термодинамична отоплителна система. Тя може да се използва за преобразуване на енергията на околната среда в топлина/охлаждане за вашия дом. Топлината, която се извлича от вода, земя, външен въздух или извлечен въздух, първо минава през изпарител, от който се подава чрез кондензатор в отоплителната система.
Около пет части енергия от околната среда и една част електрическа енергия осигуряват  уютна топлина във вашия дом . Електическата енергия е необходима, за да помпа енергия от природата, която е на ниско ниво от -20 ° C до +35 ° C (въздух), до температурно ниво, подходящо за отопление (БГВ). За охлаждане, процесът се реверсира , като извлича топлина от вътрешния въздух.

Енергиен етикет за отопление с термопомпи

В горната част на етикета ErP се показва името на производителя (I) и обозначението на модела (II) на продукта. Рейтинговата система за отопление на термопомпи категоризира ги в девет класа на ефективност. A ++ е най-високият клас на енергийна ефективност. G обозначава уреди с изключително ниски стойности.

Продуктите на STIEBEL ELTRON са почти изключително в топ групата. Всички термопомпи за отопление STIEBEL ELTRON вече са в най-високата категория, т.е. класове от А до А ++.

Защо да се избере отопление/охлаждане с термопомпа?

Съответстват на изискванията за 2016 EnEV
До 50% намаление на сметките за отопление
Икономични и ефективни дори при външни температури от -20 ° C
Няма емисии на CO2 ("отопление с нулеви емисии" при използване на зелена електроенергия)


Част от моделите, които предлагаме :

Спечелени награди

« назад