Новини ISH  |
  За нас   |
  История  |
  Магазини  |
  Сервиз  |
  Референции  |
  Въпроси и отговори  |
  Контакти  |
  Архив  |
stiebel balmax Tatramat
balmax_www  
balmax_biolersbalmax_ecobalmax_climabalmax_heat

НОВИНИ
STIEBEL ELTRON с нов енергоспестяващ бойлер
04 Юни 2016 г.

още

Награди на "Superbrands" Словакия
04 Май 2016 г.

още

Нов шоурум в София
01 Ноември 2014 г.

ощеПРОМОЦИИ
Активни промоции
17 Март 2018 г.

още

началосервиз
  


 

За контакти : 0885160825

E-mail : service@balmax.com

 

Гаранцията на обемни бойлери серии PSH, EWH, EO, EOV,ELOV на STIEBEL ELTRON, AEG, TATRAMAT е 5 Години пълна гаранция. 

 

Разширена гаранция от допълнителни 5 години на водосъдържателя, получавате при ползване на гаранционен пакет 5+5 години. 

Гаранция на всички проточни бойлери на STIEBEL ELTRON, AEG е 2 години.  

Разширена гаранция от 40 месеца, получавате при ползване на гаранционен пакет 40 месеца.

Гаранция на отоплителните уреди конвектори, отоплителни уреди с вентилатор, акумулиращи печки е 5 години с изключение на конвектори серия CON – 10 години.

 

За клиентите, които желаят монтаж, демонтаж, транспорт да се извършва от фирмен сервиз услугите се заплащат.

За правилното функциониране на обемните и проточните бойлери е необходимо извършване на диагностика дейността на уреда и подмяна на консумативи :

а)  на обемните бойлери  - Предпазният вентил задължително се сменя на всеки 2 години; Анодно-магнезиевата защита се подменят задължително при профилактиките на 48-я   и  96-я  месец, а ако е необходимо и по-рано, срещу заплащане от страна на клиента.

б) на проточните бойлери – Филтърът и уплътненията задължително се подменят след 3 години, срещу заплащане от страна на клиента.

Гаранционен пакет 5+5 години за електрическите обемни бойлери важи при извършени платни профилактични прегледи  от СТЕ сервиз на 24, 50, 72, 96 месец  от датата на продажбата, но не по-късно от нея!Задължение на клиента е да информира сервиза за посещение на съответната дата за извършване на профилактика! За правилното функциониране на уреда на 60 месец от датата на продажбата, но не по-късно от нея, се извършва извън гаранционна смяна на предпазен вентил и при нужда извън гаранционна смяна на анод, с което се активира разширена гаранция от вторите 5 години за водосъдържателя. При пропусната първа или поредна профилактика, както и при неизпълнени условия на ГАРАНЦИОНЕН ПАКЕТ 5+5 ГОДИНИ , разширената гаранция отпада!

Гаранционен пакет 40 месеца важи при извършен монтаж от оторизиран сервиз.

От допълнителна гаранция могат да се възползват само потребители използващи уреда в домашни условия за непрофесионални цели.

По време на удължената гаранция, трудът се заплаща.

За извършване на профилактичните прегледи, клиента е длъжен сам да уведоми сервиза на тел.: 0885 160825  или на e-mail: service@balmax.com.

Ако желаете Вашия уред да бъде монтиран или обслужен гаранционно или извън гаранционно, можете да ползвате електронната поща на STE сервиз service@balmax.com, като напишете Вашия точен адрес, типа на уреда, Ваш телефон, както и услугата която желаете да получите. Ние ще се свържем с Вас за да насрочим ден и час на посещението във Вашия дом

 

публикация от 24.08.2016 Г
Не викайте самоук майстор да ви слага бойлера, съветват инспектори 

От Държавната агенция по метрологичен и технически надзор (ДАМТН) съветват да се доверяваме само на оторизираните сервизи за монтажа на бойлерите, които купуваме.
Във връзка със зачестилите инциденти с бойлери Агенцията е предприела по-сериозна информационна кампания с цел ограничаване и превенция на рисковете при използването на електрическите бойлери.
Кампанията ще се осъществява съвместно с Комисията за защита на потребителите и с подкрепата на Българската асоциация на електротехниката и електрониката. Ще се проверява наличието на инструкциите към продаваните бойлери, обяви Мирослав Йотов от Държавната агенция по метрологичен и технически надзор.Статистиката сочи, че през миналата година са се случили три фрапиращи инцидента. При два от тях се касае за разрушени жилища, а при един има и смъртен случай заради неправилно свързване на бойлера.Той подчерта, че фактът, че се стига до такива инциденти, включително и в София, се дължи на това, че бойлерите се монтират от неправоспособни лица.Много често хората се доверяват на обикновен майстор, който им монтира бойлера. Затова при инцидент и никой не поема отговорност, изтъкна Йотов.

 

Уважаеми клиенти, моля да прочетете и съхраните вашите гаранционни карти!

ЦЕНОРАЗПИС НА СЕРВИЗНИТЕ УСЛУГИ:


Монтаж на ел. б-р PSH, EOV,ELOV от 30 до 100 л    

65.00 лв

Монтаж на ел. б-р PSH, EOV,ELOV от 120 до 200 л    

85.00 лв

Монтаж на ел. б-р PSH UNI EL, EWH, EO  от 30 до 100 л    

80.00 лв

Монтаж на ел. б-р PSH UNI EL, EWH, EO  от 120 до 150 л    

100.00 лв

Монтаж на ел. б-р SHZ, SHD  от 30 до 100 л    

110.00 лв

Монтаж на ел. б-р SHZ   от 120 до 150 л    

130.00 лв

Стандартен демонтаж

30.00 лв

Монтаж на проточен б-р DHM,DHC,PEG,DHB,DHB-E,DDLE

65.00 лв

Монтаж на проточен б-р DHE,PER,PEO,DDLEOKO, DDLELCD

100.00 лв

Монтаж на конвектор или сушилня за ръце

30.00 лв

Монтаж на акумулираща печка

95.00 лв

Посещение за консултация или установяване на повреда

30.00 лв

Профилактика

30.00 лв

 
 

  Забележка:

 

- Експресен монтаж за същия или следващия ден се заплаща двойно.

- Цената за монтаж на бойлер със серпентина
и промишлени бойлери, се определя след извършване на оглед на място.

- Горните цени са за труд. Цените на вложените материали се заплащат отделно или се закупуват от клиента.

- В случай, че няма готовност за извършването на монтажа посещението се заплаща, като консултация.

- При констатирани различия с обявените цени моля да ни информирате.

- Цена за транспорт в гр. София на обемен бойлер 20 лв до вход на блок/къща и за местата където няма асансьор по 5 лв. на етаж до 100 л и по 10 лв до 150 л.

- Цена за транспорт в гр. София на акумулираща печка 20 лв до вход на блок/къща и за местата където няма асансьор по 10 лв на етаж

- При посещение по заявка на клиент и уставено липса на дефект или неспазване на гаранционните условия, посещението се заплаща от клиента 20 лв.

- При констатация от техника, че уредът е за ремонт в сервиз, клиентът сам транспортира уреда до сервизната база или заплаща на техника за тази услуга, като същото важи за получаване на отремонтиран уред. Цената за транспорт е 20 лв описано по-горе